Dr Katarzyna Kowalcze

Jest dietetykiem, pracownikiem badawczo-dydaktycznym na Wydziale Nauk Medycznych i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistcznego w Siedlcach na stanowisku adiunkta oraz w Instytucie Nauk o Zdrowiu Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie na stanowisku adiunkta. Prowadzi także prywatną praktykę dietetyczną w Warszawie. Studia na kierunku żywienie człowieka i dietetyka ukończyła w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie w r. 2006. Stopień doktora nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia uzyskała w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie w r. 2012. Ukończyła studia podyplomowe Pedagogika Lecznicza, Edukator Medyczny i Diabetologiczny, Psychodietetyka, Żywienie Kliniczne i Opieka Metaboliczna. Promotor 55 prac dyplomowych magisterskich oraz 285 prac licencjackich. Posiada bardzo bogaty dorobek dydaktyczny.

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej
Rozumiem